Onze Franse Keuken

Net één balletje teveel……

augustus 1, 2012 | By

Er zijn van die dagen….
Gisteren dacht ik nog net op tijd mijn gerecht te hebben aangeleverd voor het foodblog event van de maand juli – niet dus. Hij kwam te laat binnen. Typisch gevalletje van ‘jammer’.

Ok, eigen schuld. Moet je maar niet alles op het laatste moment laten aankomen. Misschien wil ik ook wel iets teveel. Hier op La Panacée is het nu natuurlijk topdrukte-want hoogseizoen- en bovendien is dit het ons eerste jaar met baby erbij. Teveel balletjes in de lucht misschien? Ach, het lukt me in ieder geval nog steeds om regelmatig een berichtje op deze blog te plaatsen en daar ben ik al heel blij mee. 

Ik vond het erg leuk om mee te doen aan het foodblog event – voor mij de eerste keer.
Een gerecht verzinnen bij het specifieke thema High Tea bleek een uitdaging. Het mooie is dat we nu wel gelijk weer een nieuw recept hebben voor onze table d’hôte. Dat is ook wat waard. We hebben namelijk besloten om mijn inzending – hartig taartje van biet, blauwe kaas en appel – als voorgerecht te gaan serveren op een bedje van sla. Lekker.

Overigens is Chickslovefood de zeer terechte winnaar van het foodblog event geworden. Zij hebben een heerlijk recept voor een mini-quiche ingezonden voor de High Tea. Leuk dat host Pauline een hartig hapje heeft uitgekozen.

Chicks love food is een fijne no-nonsense foodblog van twee vriendinnen die heerlijke recepten, restaurantreviews en foodfun berichten schrijven. Ik heb in ieder geval weer de nodige ideetjes opgedaan. Waar een foodblog event al niet goed voor is….

Ook op zoek naar een beetje foodbloginspiratie?
Neem eens een kijkje op Chicks Love Food

1 Comment

 1. Steven

  augustus 9, 2012 at 3:02 pm

  Ik wil je hierbij graag laten weten dat ik je foodblog heb opgenomen in onze foodblog-feed verzameling: ChefinaBox.collected.info. Een realtime overzicht van alle artikelen van alle Nederlandse foodblogs plus een aantal van de leukste Engelstalige. Voor iedereen die net zo van Foodblogs houdt als wij!

  Als je het een fijne pagina vindt zouden we het leuk vinden als je een linkje op je blog plaatst!

  Groetjes en blijf bloggen!

  Steven van Chef in a Box

  Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress