Onze Franse Keuken

Chocolate spoon anyone? – deel 2

HerschaaldekopievanDSC_0933-001.jpg

Uncategorized | augustus 22, 2012 | By

Mijn chocolade lepel vormpjes zijn gearriveerd. Zojuist bracht de postbode het pakketje. Franse leveranciers nemen het nooit zo nauw met termijnen en het is dus altijd maar de vraag wanneer je je bestellingen krijgt. Ik ben aangenaam verrast dat ik deze vormpjes na een maand binnen heb. Ach, je raakt eraan gewend.

Ik heb gekozen voor een limited edition. Degenen die deze blog volgen weten dat ik dol ben op kookgadgets. Dus dit vrolijke blik met daarin twee felgekleurde siliconen theelepelvormpjes + receptenboekje is wel aan mij besteed.

In het boekje staan zowel recepten voor het maken van de lepeltjes zelf, als ook gerechten waar je ze vervolgens bij kunt serveren. Handig.
Enkele voorbeelden:
– chocoladelepels met Bailey’s
– witte chocoladelepels met rum
– noga-amandel lepels voor bij een koffie,honing,kaneel mousse
– simpele zoete deeg lepels voor bij een créme van citroen, grapefruit en frambozen
– notenlepeltje voor bij een crème van pistache met vanillelikeur

De kookgadget is binnen – nu nog testen of het wat is…wordt binnenkort vervolgd.

1 Comment

  1. Corine(THUIS)

    augustus 22, 2012 at 11:15 am

    Hoi Lisette, ik kwam je tegen in mijn volgerslijst en dus nam ik hier even een kijkje. Ik 'ken' je van je column in At Home, leuk dat je ook blogt!! Wij zijn hier gek op lekker eten, dus ik ben volger geworden 😉
    Groeten, Corine

    Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress