Onze Franse Keuken

Pimp je (zondagse) ei….

juli 19, 2012 | By

Ik ben dol op Franse kooktijdschriften. Lekker bladeren, inspiratie opdoen en verlekkerd kijken naar de laatste kooksnufjes. Soms kom ik ook wel dingen tegen waarvan ik denk – tja, ach…. Zo zag ik in Elle à Table van deze maand deze kaviaarstrooiers:

Moulin petrossian caviar – bron: http://www.gourmetise.com/

Een wat decadente vervanging voor een zoutvaatje zullen we maar zeggen. In de molen zit gedroogde kaviaar om je zondagse eitje, een pasta of ander gerecht mee op te leuken.

Laat ik het zo zeggen – wij hebben ze hier op La Panacée niet op tafel staan – maar voor iemand die een origineel kookcadeautje zoekt is het misschien een leuke tip.
Ik heb ze in ieder geval nog nooit eerder gezien.

Ze zijn van Petrossian en verkrijgbaar vanaf ongeveer € 50,-.
Petrossian levert ook in Nederland.
Voor meer informatie zie: Petrossian

1 Comment

  1. Nell Nijssen

    juli 19, 2012 at 10:40 am

    Jippie, lekker decadent doen … voor als het weer eens niet meezit. Fijne tip!

    Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress