Chocolate spoon anyone?
Deze kookgadget kwam ik van de week tegen in de Franse kookglossy ‘Gourmande magazine’. Superleuk toch? Eenvoudig zelf chocolade lepels maken voor bij een bol ijs of als koffiekoekje. Wat dacht je van een hartige versie met parmezaanse kaas voor bij de soep? Weer eens wat anders dan een soepstengel.
Ik heb deze siliconen mat gelijk online besteld, want dit wil ik wel eens uitproberen. Binnenkort op deze blog te lezen of het een geslaagde aankoop is geweest. Ik ben heel benieuwd…….
Siliconen bakmat |
Tonia
juli 10, 2012 at 7:24 pmDag Lisette,
dit is een leuk ding. Ik heb er zelf al meerdere malen chocoladelepels in gemaakt (ik heb er eentje bij de Xenos gekocht). Hier zie je een voorbeeldje als lepel bij chocolademousse: http://watatenwijvandaag.blogspot.nl/2012/04/nutella-mousse-met-een-chocoladelepel.html
Ik heb zelf nog nooit aan parmezaanlepels gedacht, maar dat is zeker eens het proberen waard.
veel plezier met je nieuwe aanwist.
groeten,
Tonia
Lisette
juli 10, 2012 at 8:20 pmHoi Tonia,
Leuk en ziet er goed uit bij je nutella mousse- goede tip trouwens voor lezers van deze blog – dat hij verkrijgbaar is bij de Xenos.