Onze Franse Keuken

Kookgadget: De siliconen ovenhandschoen – het ideale kerstcadeau voor kookliefhebbers

DSC_0016.jpg

Uncategorized | december 12, 2011 | By

Zo rond de feestdagen is het altijd weer lastig om een leuk origineel cadeautje te verzinnen voor kookliefhebbers: Voor je het weet sta je met een chocoladefondue-setje of een zingende eiwekker in je handen. Hartstikke lief natuurlijk, maar vaak verdwijnen dit soort ‘wat-moet-je-ermee’ gadgets na twee keer gebruiken ergens achterin de keukenkast.

Ben je nou op zoek naar een nuttig kookcadeau: Koop dan een siliconen ovenhandschoen. Ideaal! Wij zweren erbij.

Wij ontdekten de siliconen pannenlap een tijdje geleden toevallig in een kookwinkel. Zou dat nou iets zijn? Eerst maar eens uittesten. Onze bevindingen: zeer gebruiksvriendelijk en super makkelijk schoon te houden. Wij zijn door onze table d’hôte kookavonden natuurlijk intensieve gebruikers, maar zelfs bij ons blijven ze netjes. Geen agressieve wasprogramma’s of schoonmaakmiddelen meer nodig om de onvermijdelijke vetvlekken eruit te krijgen. Gewoon even onder de kraan afspoelen, afdrogen en klaar ben je. Wij willen niet meer anders.

 

Kortom – zoek je een leuk en nuttig kookcadeau – onze tip: geef een siliconen ovenhandschoen/pannenlap. Wij gebruiken zelf de lange ovenhandschoenen van het merk Masterclass. Verkrijgbaar bij de betere kookwinkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress