Onze Franse Keuken

Hip en Hot

banner_120x60.gif

Uncategorized | mei 24, 2011 | By

Soms komt alles ineens in een stroomversnelling. Zoals vandaag. Samen met manlief en schattige kindjes is Judith van de trendy website Hip en Hot bij ons te gast.  

Ze hebben ons eens even goed laten inzien wat de kracht is van online media. Ze benutten de mogelijkheden optimaal en via wifi houden ze, ook tijdens de vakantie, de gang van zaken goed in de gaten. Hip en hot is een drukbezochte website met trendy hebbedingen. Vol leuke tips en gave webwinkels. Er is nu zelfs een eigen -hipenhot- Iphone app. Gratis te downloaden. Hebben wij in ieder geval gelijk gedaan. Op dit moment zijn ze druk met het opzetten van een online magazine. Dat zal ongetwijfeld een groot succes worden, want ze pakken het allemaal heel professioneel aan.
 
Wij zijn om en gaan ook vol overtuiging aan de slag met social media. Daar waren we op de achtergrond al wel een tijdje mee bezig, maar nemen nu de echte stap. Vandaag hebben we onze eerste @lapanacee tweet geplaatst en deze blog eindelijk online gezet. Dat werd hoog tijd. Een goede boost. Thanx Judith en Maikel! Wij voelen ons hier in het kleine Rignac nu ineens ook best wel een beetje hip en hot…:-)
 

Zie ook http://www.hipenhot.nl/

Tags:

1 Comment

  1. carina

    mei 26, 2011 at 11:01 am

    Social Media works. Als hip en hot fan van het eerste uur ben ik nu weer enthousiast geworden door judiths verhalen: Wij vieren volgend jaar onze vakantie ook bij la Panacee!

    Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress